Nyt

25.9.2017:

Aikuisten satutunnit pyörähtävät taas käyntiin. Syksyn ensimmäinen satutunti tänään Järvenpään kaupunginkirjastossa. Tervetuloa rentoutumaan!


15.9.2017:

Kreikka kutsuu jälleen! Lähdemme tällä kertaa valmennusmatkalle kauniille Kreetan saarelle. Tiedossa ihania seikkailuja omaan Itseen.

25.8.2016:

Syksy on pyöräytetty käyntiin Valkoisen Kissan Maailmassa. Tulossa on lumoava satuvalmennusmatka Santorinille. Odotamme kaikki innoissamme reissuun pääsyä!

Tulossa myös 2.10.2016 Kerro minäkuvasi uusiksi! -workshop kaikille, jotka haluavat katsoa maskin taakse ja kertoa oma elämäntarinansa uusiksi. Lisätietoja näillä sivuilla ja Facebookissa. Tervetuloa paljastamaan todellinen minäsi!


5.2.2016:

Lähde Valkoisen kissan matkassa satumaiselle Santorinille. Ensimmäinen satuvalmennusmatka 14.–21.5.2016. Matkanjärjestäjinä Valkoisen Kissan Maailma ja Jofielin Huone. Luvassa elämäsi matka itseesi! Lisätietoja Nyt-palkin alta.

26.1.2016:

Kerrassaan ihania uutisia! Valkoinen kissa loikkasi isompaan talliin! Bonnier-konsernin readme.fi-kustantamo on ostanut Valkoisen kissan kirjan kustannusoikeudet. Kirjan uusi laitos tulee markkinoille arviolta parin kuukauden kuluessa. Siihen saakka kirjaa saa mm. suoraan minulta, Era Novasta, Aatmasta, Hengähdyksestä, Pienestä Haltijakaupasta ja tunnetuimmista verkkokirjakaupoista.

17.1.2016: Valkoisen kissan satuvalmennusryhmät jatkuvat! Tulossa myös Kerro tarinasi – tule näkyväksi! -viikonloppuworkshop 6.-7.3.2016 Lehmuslammen maalaisparatiisissa Läyliäisissä.

Päivitettyä infoa valmennuksista löydät myös Facebookista #valkoisenkissanmaailma

11.12.2015: Valkoinen kissa on maukaissut nyt myös amerikaksi!

The White Cat´s Book (Balboa Press, 2015) on julkaistu Yhdysvalloissa. Kirjan englannikieliset verkkosivut ovat myös kohta valmiina avautumaan maailmalle osoitteessa www.whitecatsbook.com

Valkoiseen kissan voit hankkia enkuksi kirjan verkkosivujen kautta tai vaikkapa tätä kautta: www.amazon.com

27.11.2015: Nyt sitä saa! Valkoisen kissan kirja on putkahtanut maailmaan sinun iloksesi. Voit tilata sitä tunnetuimmista verkkokirjakaupoista tai napata mukaasi Era Novasta, Aatma Kirjakaupasta tai Pienestä Haltijakaupasta. Kisu toivottaa sinulle riemullista lukumatkaa!

------------------------------------------------------------------------

9.10.2015: Valkoisen kissan Paras versio sinusta -yksilövalmennukset alkavat ensi viikolla. Olen tavattavissa juuri sinua varten 15.10. alkaen torstaisin Helsingin ytimessä, vain viiden minsan kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Ja vain askeleen matkan verran omasta itsestäsi! Tervetuloa perille!

Valmennus onnistuu myös ma-to puhelin- tai skypevalmennuksena.

---------------------------------------------------------------------------

8.10. 2015: Valkoisen kissan satuvalmennusryhmät alkavat pyöriä!

Haluatko tutustua itseesi täysin uudella tavalla? Kaipaatko lempeää ravistelua hereille? Nyt alkavat odotetut Valkoisen kissan satuvalmennukset. Tervetuloa!

Valkoisen kissan satuvalmennus sisältää kolme ryhmävalmennuskertaa. Niiden aikana:
-pääset seikkailemaan lumoavien satujen kautta omaan mieleesi, jossa kohtaat niin valosi kuin varjosikin.
-tulet työstämään satujen teemojen pohjalta mieltäsi: opit arvostamaan aidosti itseäsi ja pääset voimistamaan sisäistä hehkuasi.
-kohtaat sisäisen lapsesi ja saat yhteyden elämäniloon ja läsnäoloon.
-pääset katsomaan itseäsi syvälle omiin peileihisi, tiedostamaan uskomuksiasi ja päästämään anteeksiannon kautta irti peloistasi, jotka estävät sinua havahtumasta. Ja tulemasta siksi, joka aidosti olet.

Valkoinen kissa vetää syksyn aikana kaksi ryhmää, joihin mahtuu 10 henkeä per ryhmä. Ole siis nopea ja varaa paikkasi nyt!
Ilmoittauduthan etukäteen osoitteeseen:
marjo-kaisu@valkoinenkissa.com

Ryhmävalmennusten raameina toimii lokakuussa julkaistava aikuisten satukirja, Valkoisen kissan kirja
(Marjo-Kaisu Niinikoski, kuvitus: Sirkka Shayan).

Satuvalmennukset pidetään seuraavasti:
31.10., 14.11. ja 5.12. (ensimmäinen ryhmä) klo 11–15
7.11., 21.11. ja 12.12. (toinen ryhmä), klo 11–15

Hinta: ryhmävalmennus 180 €/ 3 kertaa (4 h per kerta), hinta sisältää ALV:n
Paikka: Caleidocons-ryhmätila, Vuorikatu 22 A 12, Helsinki
Valmentaja: Marjo-Kaisu Niinikoski/ LCF Life Coach®
www.valkoinenkissa.com

Tervetuloa!

--------------------------------------------------------------------------

Valkoisen kissan valmennukset alkavat lokakuussa. Tervetuloa! Tarkemmat tiedot näiltä sivulta ja somesta!3_paws.jpg

Valkoisen kissan kirja ilmestyy suomeksi lokakuussa. Kisu odottaa häntä pörröllään sinun vastaanottoasi!3_paws.jpg

Englanninkielinen The White Cat´s Book on parhaillaan siirtymässä tuotannossa taittovaiheeseen. Tähtäimenä on julkaista kirja Yhdysvalloissa ja koko maailmassa marras-joulukuun vaihteessa. Stay tuned, pal!3_paws.jpg