Valkoisen kissan satuvalmennus

Kaipaatko täysin uudenlaista ja innostavaa tapaa tutustua itseesi? Haluatko elämällesi uuden suunnan ja lempeää ravistelua hereille?

Valkoisen kissan satuvalmennus on kansainvälisestikin ainutlaatuinen ryhmävalmennuskonsepti, joka sisältää kolme ryhmävalmennuskertaa. Niiden aikana pääset seikkailemaan lumoavien satujen kautta omaan mieleesi. Paikkaan, jossa kohtaat niin oman valosi kuin varjosikin.

Valmennuksissa tulet työstämään satujen teemojen pohjalta omaa mieltäsi: opit arvostamaan aidosti itseäsi ja pääset voimistamaan sisäistä hehkuasi.

Satuvalmennusten aikana kohtaat myös sisäisen lapsesi ja pääset katsomaan itseäsi syvälle peiliin. Valkoinen kissa johdattaa sinut omien peiliesi kautta kurkistamaan uskomuksiisi ja päästämään anteeksiannon kautta irti peloistasi, jotka estävät sinua havahtumasta.

Ja tulemasta siksi, joka todellisuudessa olet.

Teemme valmennusten aikana kirjallisia harjoituksia ja työstämme mieltäsi myös värien/piirtämisen avulla. Otathan mukaan omat muistiinpanovälineet ja itsellesi mieluisat värikynät.

Ryhmävalmennusten raameina toimivat aikuisten satukirjan Valkoisen kissan kirjan sadut.

Kuuletko Valkoisen kissan kutsun? 3_paws.jpg

Valkoinen kissa tekee satuvalmennuksia myös yhteistyössä Jofielin Huoneen kanssa. Lisätietoja ajankohtaisista workshopeista linkistä NYT sekä Facebookissa #valkoisenkissanmaailma!!!

Valmentaja: Marjo-Kaisu Niinikoski, LCF Life Coach®, mentaalivalmentaja, Story Coach, satutäti


Aika ja paikka: seuraa ryhmävalmennusten ja workhopien aikatauluja näiltä Valkoisen Kissan Maailman nettisivuilta(Nyt-linkki) ja Facebook-päivityksistä

Jos kuulit kutsun, ota yhteyttä soittamalla minulle 050-599 3651 tai sähköpostitse marjo-kaisu@valkoinenkissa.com

Jos olen parhaillaan valmentamassa, en voi vastata puheluusi, mutta soittelen sinulle takaisin.

Voit jättää myös viestisi ja yhteystietosi Facebookin kautta tai näiltä sivuilta löytämäsi Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

”Marjo-Kaisu on sulavasanainen kissanainen, joka onnistui valmennuksessa tuomaan esiin kauniisti ja lempeästi juuri niitä kysymyksiä, joiden kanssa itse painimme. Marjo-Kaisu on hyvä kannattelemaan ryhmää. Ehkä tärkeintä antia minulle oli valkoisen kissan satumaailmassa se, että sain turvallisessa ilmapiirissä työstää ja rohkaista sitä valovoimaisinta puolta itsessä, mutta myös katsoa rohkeasti peilistä pelkoja ja heikkouksiakin. Niin lyhyessä ajassa tapahtui aivan valtavan paljon. Ohjatuissa mielikuvaharjoituksissa sain kokea kaiken mahdollisen ja mahdottoman, niissä oli paljon salattua viisautta.” – Jutta S.

”Marjo-Kaisun seurassa saa olla oma itsensä ja voi luottaa siihen, että prosessi kantaa menestyksekkäästi loppuun asti. Taisin onnistua päästämään irti jostain hyvin painavasta ja tarpeettomasta. Sisäisen kasvun työskentelyyn voi näköjään lähteä satujen kautta hyvinkin luottavaisena ja antaa eri hahmojen puhutella alitajuntaa sekä synnyttää juuri sitä uutta, mitä tähän hetkeen tahtoo syntyillä.” – Ulla P.

”Olin luullut, että norsut eivät koskaan unohda”, kuulin vanhuksen sanat. ”Nyt tiedän, että ne unohtavat, koska ne antavat anteeksi.”

(Sateen jälkeen, Valkoisen kissan kirja, Kuvitus: Sirkka Shayan)

mainos_elephant.gif