SATUMEDITAATIO JA

AIKUISTEN SATUTUNNIT

logo_cat_bw.jpgValkoinen kissa on aloittanut aikuisten satutunnit!


Myös me aikuiset tarvitsemme satuja. Etenkin kiireisen arjen keskellä myös me kaipaamme hengähdyshetkeä, jolloin voimme päästää vähäksi aikaa irti järkiminästämme ja hypätä sadun lumoavaan maailmaan.

Jokaisessa meissä asuu lapsenmielisyys, joka pyritään tukahduttamaan jo aivan liian varhaisessa vaiheessa. Miksikö? Kenties tähän kysymykseen on vastaus valkoisella kissalla.

Satutäti Marjo-Kaisu Niinikoski johdattaa sinut AIKUISTEN SATUTUNNIN aikana valkoisen kissan kanssa omaan sisäiseen mielikuvitusmaailmaasi. SATUMEDITAATION jälkeen sinulla on myös mahdollisuus kysyä ja jakaa omia kokemuksiasi, joita satu sinussa kenties herätti.

Tule mukaan lumoutumaan ja saamaan inspiraatiota, oivalluksia ja voimaa arkeesi! Ota myös ystäväsi mukaan!

Voit myös kutsua valkoista kissaa oman paikkakuntasi kirjastoon tai yksityisiin tilaisuuksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä! 3_paws.jpg

Aikuisten satutunnit saivat innostuneen vastaanoton Järvenpään kaupunginkirjastossa. Kirjastotäti innostui jopa bloggaamaan.dsc_0119.jpg

Valkoisen kissan kirja

1. Shamballan peilit
2. Maustelaivalla
3. Sateen jälkeen
4. Pisara meressä
5. Seitsemän sinettiä
6. Pyhiinvaellus
7. Hiiri, joka luuli olevansa harmaa
8. Amritan kirje
9. Yöperhonen
10. Sirkus

mainos_unicorn.gif

”Tulen maailmasta, jossa olen saanut tavata Niitä, joilla ei ole nimeä”, se vastasi. ”Se on paikka, jossa jokainen on riisunut mielestään kaiken, mikä estää näkemästä totuutta.”

(Yöperhonen, Valkoisen kissan kirja, Kuvitus: Sirkka Shayan)