VALMENNAN

10959513_10205180134801785_5148706699778919165_n.jpg

logo_cat_bw.jpgOnko sinulla unelma tai tavoite, jonne haluaisit kiivetä? Kaipaatko elämääsi muutosta, mutta et tunnu pääsevän puusta pitkään? Haluaisitko kulkea vihdoinkin omilla tassuillasi ja nostaa häntäsi pystyyn, mutta jokin tuntuu jarruttelevan sinua? Annapas, kun kerron, mitä Valkoinen kissa voi tehdä juuri sinun iloksesi.

Valkoisen kissan valmennukset on luotu sinulle, joka olet halukas muutokseen ottamalla vastuun itsestäsi, elämästäsi ja toiminnastasi. Valkoinen kissa voi koutsata sinua kaikkiin elämänalueisiisi liittyvissä asioissa. Tärkeintä on oivalluksesi siitä, että sinä itse luot elämääsi ajatustesi avulla. Ja että sinulla itselläsi on halua tassutella eteenpäin kohti tavoitettasi.

Valkoiselle kissalle kaikki on mahdollista: tarvitset ainoastaan avoimen mielen, halun katsoa itseäsi peiliin ja työskennellä itsesi kanssa. Sekä kyvyn päästää irti, kun on sen aika. Tarvitset sekä rehellisyyttä että armeliaisuutta itseäsi kohtaan. Ja ymmärryksen siitä, että muuttamalla ajattelusi elämäsi muuttuu lopulta väistämättä.

Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Valkoisen kissan coach ei neuvo eikä anna sinulle valmiita ratkaisumalleja, sillä Valkoinen kissa tietää, että kaikki viisaus asuu sinussa itsessäsi.

Valkoinen kissa ei taio sinulle taikalampusta satuelämää, mutta se valmentaa sinua tiedostamaan asioita, joita oikeasti haluat. Kartoitamme lähtötilanteesi, selkiytämme tavoitteesi ja luomme toimintasuunnitelman, jonka avulla pääset tavoitteeseesi.

Valkoinen kissa kannustaa sinua näkemään, mihin sinä voit parhaimmillasi kyetä. Tassut maassa ja sydän auki.

Valkoisen kissan valmennus auttaa sinua houkuttelemaan vastaukset esiin omasta mielestäsi, juuri sinun sisältäsi. Tällöin opit teroittamaan omat kyntesi ja kiipeämään itse kohti tavoitettasi.

Tämä tapahtuu valmennustilanteessa erilaisten valmennusmenetelmien, meditaation ja luovien harjoitusten avulla.3_paws.jpg

Tässäpä sinulle Valkoisen kissan

Coaching Catering:

3_paws.jpg Valkoisen kissan Paras versio sinusta -valmennus (yksilövalmennus)

3_paws.jpgValkoisen kissan satuvalmennus (ryhmävalmennus)

3_paws.jpg Valkoisen kissan Storyteller Coaching
(sekä yksilö- että ryhmävalmennus)

dsc_0439.jpg

”Onnesi suurin este on se, että pienennät itsesi”, kuulin sanat jostakin pääni yläpuolelta. Samassa ilmasta lennähti valkopäinen lintu, joka istahti siivet suhahtaen viereeni. Se oli pullea satamalokki, joka jatkoi: ”Etkö sinä tiedä ystäväni, että sinä olet juuri niin suuri tai pieni, mitä kuvittelet olevasi?”

”Tiedä se, kuomaseni”, lintu jatkoi ja kaarteli ylläni jopa hieman uhmakkaasti. ”Rohkea ei ole se, joka ei pelkää, vaan se, joka nousee siivilleen pelosta huolimatta.”

(Maustelaivalla, Valkoisen kissan kirja, Kuvitus: Sirkka Shayan)

mainos_maustelaivasatu.gif