marjo-kaisu.jpgValmentaja

Marjo-Kaisu Niinikoski on koulutettu LCF Life Coach®. Hän toimii mentaalivalmentajana/henkisenä valmentajana sekä Story Coachingina. Marjo-Kaisu hyödyntää valmennustyössään ratkaisukeskeisyyttä, positiivista psykologiaa, kognitiivista käyttäytymistiedettä sekä henkistä elämänkatsomusta.

Marjo-Kaisun valmennuksissa käytetään valmennuksellisten metodien, rentoutumisharjoitusten, tarinankerronnan ja satumeditaatioiden lisäksi myös muita luovia menetelmiä. Asiakkaan mieltä työstetään muun muassa mielikuvaharjoitusten, kirjoittamisen ja piirtämisen/värien avulla.

Marjo-Kaisun vahvuutena on kyky auttaa asiakasta avautumaan lempeästi ja oivaltamaan sekä hänen sisällään olevat voimavarat että pelkoon perustuvat esteet, joita vapautetaan irtipäästön ja anteeksiannon avulla.

Marjo-Kaisun koutsaus on työskentelyä asiakkaan oman mielen kanssa, tavoitteina itsetuntemus ja mielenrauha. Rehellisestä mielen bodauksesta asiakas saa palkkiokseen aitoa elämäniloa ja kyvyn ja rohkeuden tehdä ratkaisuja ja alkaa elää omannäköistä elämää.

Marjo-Kaisun luoma Valkoisen kissan satuvalmennuskonsepti on kansainvälisestikin ainutlaatuinen.3_paws.jpg

”Marjo-Kaisun innostava ote ja luovat metodit antoivat uusia näkökulmia ja jopa yllättäviä ratkaisuja löytyi lopulta omiin tilanteisiin. Hän kuunteli herkällä korvalla ja oli koko ajan läsnä, vaikka antoikin hienosti tilaa valmennettavan omille ajatuksille ja prosessille. Kiitos valmennuksesta, voin suositella lämpimästi.” – Laura H.

Seisoin jäätikön reunalla ja olin juuri sukeltamaisillani mereen, kun kuulin äänen sisältäni:

”Sinun ei tarvitse enää sukeltaa kotiin, sillä sinä olet jo Kotona. Sinun ei tarvitse enää aloittaa uutta kierrosta, sillä sinä olet jo perillä.”

”Sinä olet luullut, että sinulla on vielä matkaa jäljellä”, ääni voimistui, ”koska et ole uskaltanut nähdä, että olet ollut koko ajan täällä. Täällä, jonne on maailmankaikkeuden lyhyin matka.”

(Pyhiinvaellus, Valkoisen kissan kirja, Kuvitus: Sirkka Shayan)

mainos_pingviinisatu_touching.gif