Valkoisen kissan

storyteller coaching

”Ei ole mitään niin suurta sielun tuskaa kuin tarinankertojan tuska tarinasta, jota hän ei ole kyennyt vapauttamaan sisältään.” – tuntematon

3_paws.jpgOnko sisälläsi kertomaton tarina, jonka olet pitkään halunnut vapauttaa?

3_paws.jpgUskotko, että juuri sinun kuuluu kertoa tuo tarina maailmalle?

3_paws.jpgTunnetko, että tarinallasi olisi annettavaa myös muille?

3_paws.jpgKoetko, että jokin sinussa estää tarinasi syntymistä?

3_paws.jpgUskallatko ajatella, että tuo tarina ansaitsee tulla näkyväksi?

3_paws.jpgVoitko uskoa, että juuri sinä olet paras tarinankertoja tarinallesi, olipa se sitten kirjoitettu, piirretty, maalattu, kuvitettu tai puhuttu tarina?

3_paws.jpgHaluatko saada työkaluja siihen, miten luot yhteyden sisäiseen tarinankertojaasi?

3_paws.jpgOletko valmis ottamaan tarinasi vastaan ja aloittamaan sen kirjoittamisen?

3_paws.jpgAnnatko luvan itsellesi tulla upeaksi tarinankertojaksi?

3_paws.jpgHaluatko aloittaa nyt, etkä huomenna tai ensi vuonna?

Mikäli vastasit myöntävästi edes yhteen näistä kysymyksistä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Valkoisen kissan Storyteller Coaching on juuri sinulle, koska sinä olet tarinasi arvoinen. Halusitpa sitten kertoa tarinasi kirjoittamalla, piirtämällä, maalaamalla, kuvittamalla, valokuvaamalla tai vaikkapa puhumalla, tarinasi odottaa syntymistään.

Storyteller Coaching tapahtuu joko puhelinvalmennuksena, skype-valmennuksena tai kasvotusten joko yksilö- tai ryhmävalmennuksena.

Yksilövalmennuspaketti sisältää neljä tunnin valmennuskertaa, joiden aikana kartoitamme tilanteesi ja kirkastamme tavoitteesi tarinankertojana. Teemme myös mielikuvaharjoituksia, satumeditaatioharjoituksia (perustuu aikuisten satukirjaan Valkoisen kissan kirja) sekä flow-kirjoittamisharjoituksia, joiden avulla pääset tavoitteeseesi.

Ryhmävalmennuspaketti sisältää neljä kolmen tunnin valmennuskertaa. Siinä kuljemme samaa valmennuspolkua ja käytämme samoja luovia valmennustekniikoita kuin yksilövalmennuksessakin. Ryhmässä työkaluna on myös parityöskentely.

Valmennuksen ydintavoite on luoda yhteys valmennettavan/sinun sisäiseen mielenmaisemaasi. Valmennus antaa sinulle konkreettisia eväitä päästä yhteyteen mielikuvituksesi kanssa ja ottaa sieltä nousevat lahjat käyttöösi juuri sinulle sopivalla tavalla.

Valkoinen kissa valmentaa aina ihmistä, ei asiaa. Valkoisen kissa ei siis anna ohjeita siitä, miten sinun tulee kirjoittaa tai muutoin kertoa tarinasi. Valkoinen kissa luottaa, että tarinankertoja sinussa tietää sen paljon paremmin.

Valmentaja: Marjo-Kaisu Niinikoski, LCF Life Coach®, mentaalivalmentaja, Story Coach, satutäti


Aika ja paikka: seuraa ryhmävalmennusten aikatauluja näiltä Valkoisen Kissan Maailman nettisivuilta (Nyt-linkki) ja Facebook-päivityksistä

Anna tarinankertojalle itsessäsi mahdollisuus! 3_paws.jpg


Ota yhteyttä soittamalla minulle 050-599 3651 tai sähköpostitse marjo-kaisu@valkoinenkissa.com

Jos olen parhaillaan valmentamassa, en voi vastata puheluusi, mutta soittelen sinulle takaisin. Voit jättää myös viestisi ja yhteystietosi Facebookin kautta näiltä sivuilta löytämäsi Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

”Päästämällä irti sinua sitovista kiintymyksistä opit sen, mistä rakkaudessa on oikeasti kyse”, yksisarvinen lausui. ”Kun vapaudut mielesi harhoista, alat nähdä maailman uusin silmin. Silloin alat nähdä kaikki elävät olennot veljinäsi ja siskoinasi ja ymmärtää, että mikään muu maailmassa ei ole totta kuin rakkaus, joka ei vaadi mitään.”

(Seitsemän sinettiä, Valkoisen kissan kirja, Kuvitus: Sirkka Shayan)

mainos_unicorn.gif