Kerro elämäntarinasi - tule näkyväksi!

KENELLE?
Tämä workshop on sinulle, joka haluat tutustua itseesi oman elämäntarinasi kautta. Tarinasi on siltasi syvempään itsetuntemuksen ja aitoon minäkuvaan. Haluat tietää, miltä todellinen peilikuvasi näyttää.
Olet kenties elämän käännekohdassa, jossa kaipaat vastauksia, tukea ja uutta suuntaa. Haluat ottaa askeleita kohti aitoa minääsi ja löytää mielenrauhan sisältäsi.

MIKSI?
Elämäntarinasi näkyväksi tekeminen on avaimesi muutokseen. Se on lempeä mutta samalla tehokas tapa sukeltaa menneisyyteesi, nähdä siellä olevat kokemuksesi uudessa valossa ja muuntaa ne henkisiksi voimavaroiksesi.
Juuri sinä olet paras tarinankertoja muutostarinallesi, olipa se muodoltaan sitten kirjoitettu, piirretty, maalattu tai pu…huttu.
Oletko valmis riisumaan maskisi ja lähtemään muutosmatkalle, jonka aikana saat yhteyden sisäiseen tarinankertojaasi? Ja tulet näkyväksi!

MITÄ TARJOAMME JA MITÄ SAAT?
Tämä workhop tarjoaa sinulle eväitä sisäiseen muutokseen.
Se auttaa sinua sukeltamaan elämäntarinaasisi ja löytämään sieltä inspiraation ja rohkeuden, joita tarvitset matkallasi kohti sisältäsi paljastuvaa uutta minäkuvaa.
Workhopin aikana emme rakenna nykyisen minäkuvasi päälle, vaan puramme esteitä mielestäsi siten, että voit ilmentää elämässäsi uudenlaista mielen vapautta. Ja paljastua siksi, mikä oikeasti olet.
Tämän workhopin aikana saat omaa aikaa ja tilaa kuunnella itseäsi luovassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Saat kosketuksen sisäiseen ohjaukseesi, joka mahdollistaa sen, että kykenet tunnistamaan elämässäsi asiat, jotka eivät enää palvele sinua ja hyvinvointiasi.
Samalla voit myös saada varmuutta ja uskallusta ottaa vastuun ajattelustasi, päästää irti peloistasi ja uskomuksistasi ja antaa elämän tuoda sinulle kaiken sen, mitä aidosti sydämessäsi kaipaat.

MITEN TYÖSKENTELEMME?
Tarinankerronta (storytelling) on uudelleen löydetty ikivanha menetelmä, jonka avulla on aina luotu yhteyttä sekä itseen että muihin sekä välitetty sisäistä viestiä. Oman aidon tarinan kertominen on luonteva tapa kommunikoida suoraan sydämestä sydämeen.
Oman muutostarinasi kertomisessa tuemme sinua käyttämällä valmennuksellisia menetelmiä ja luovia työkaluja (kirjoittaminen, piirtäminen, värittäminen). Vaikka kyseessä on ryhmäworkshop, korostamme jokaisen henkilökohtaista työskentelyä.

WORKSHOP KOOSTUU SEURAAVISTA TYÖSKENTELYTAVOISTA:
1) VALKOISEN KISSAN SATUVALMENNUS
Satumeditaation avulla pääset seikkailemaan lumoavan sadun kautta omaan mieleesi, jossa kohtaat itsesi.
Satuvalmennuksessa:
*tulet työstämään sadun teeman pohjalta mieltäsi; opit arvostamaan aidosti itseäsi ja pääset voimistamaan sisäistä hehkuasi kohti uutta minäkuvaasi.
*kohtaat sisäisen lapsesi ja saat yhteyden elämäniloon ja läsnäoloon.
*pääset katsomaan mielessäsi olevia esteitä, tiedostamaan uskomuksiasi ja päästämään anteeksiannon kautta irti peloistasi, jotka estävät muutostasi. Ja tulemasta siksi, joka aidosti olet.
*ryhmävalmennuksen aikana jokainen kurssilainen saa mahdollisuuden tulla kuulluksi ja nähdyksi.
Satuvalmennuksen raamina toimii aikuisten satukirja, Valkoisen kissan kirja – Satuja aikuisille (Readme.fi)
2) VALKOISEN KISSAN STORY COACHING
Story Coachingin (tarinavalmennus) avulla luomme yhteyden sisäiseen tarinankertojaasi.
Tarinavalmennuksessa:
*pääset katsomaan elämäntarinaasi uudesta näkökulmasta.
*pääset päästämään irti vanhoista ajattelutavoistasi, jotka pitävät sinua maskisi takana.
*pääset kertomaan muutostarinaasi ja paljastamaan uutta minäkuvaasi sisälläsi asuvan tarinankertojan ohjaamana.
Kertomalla tarinasi uusiksi opit näkemään kaikki elämänkokemuksesi arvokkaina ja katsomaan itseäsi armollisin silmin. Saat varmuuden siitä, että elämässäsi mikään ei ole sattumaa.
Muutostarinasi auttaa sinua hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet mutta samalla myös tiedostamaan, mitä kaikkea voisit halutessasi olla.
Valkoinen kissa valmentaa aina ihmistä, ei asiaa. Valkoisen kissa ei siis anna ohjeita siitä, miten sinun tulee kertoa tarinasi.
Valkoinen kissa luottaa, että tarinankertoja sinussa tietää sen paljon paremmin.
Valmennuksessa työskentelet sekä ryhmässä, pareittain että kahden kesken valmentajan kanssa.
Workshopin lopussa saat mahdollisuuden jakaa muutostarinasi muiden kanssa ja kuulla myös, mitä se herättää muissa. Saat myös mukaasi harjoituksia, joiden avulla voit ammentaa oivalluksiasi jatkossa omassa arjessasi. Ja elää todeksi uutta minääsi.

AJANKOHTA JA PAIKKA:
JÄRVENPÄÄN OPISTO, ovi C /Monitoimitila 1. krs, Kansakoulunkatu 1, C-ovi
la 30.9.2017 klo 10.00-17.00

HINTA työpajaan osallistujalle:
*38,00 €

Pidämme myös lounastauon, otathan mukaan omat evääsi.
Ota myös mukaasi muistiinpanovälineet, paperia ja värikyniä/vesivärit
Workshopiin mahtuu mukaan maksimissaan 12 osallistujaa.

VALMENTAJA:
Marjo-Kaisu Niinikoski, LCF Life Coach®, henkinen valmentaja,
Story Coach, satutäti, kirjailija

ILMOITTAUTUMISET:
Ilmoittautuminen 5.6. klo 11.00 alkaen https://www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa tai www.jarvenpaa.fi/jarvenpaanopisto

LISÄTIETOJA:
Marjo-Kaisu Niinikoski/ 050-599 3651
marjo-kaisu@valkoinenkissa.com tai YV-viestillä Facebookissa (Marjo-Kaisu Niinikoski)

www.valkoinenkissa.com

Lämpimästi tervetuloa omaan tarinaasi!

Lempeydellä,
Marjo-Kaisu

”Joko nyt ymmärrät”, valkoinen kissa kysyi, ”miten väärässä olet ollut itsesi suhteen? Koko elämäsi olet elänyt omien uskomustesi vankina ja luullut olevasi vain mitätön harmaa hiiri. Et ole koskaan nähnyt itseäsi sellaisena kuin oikeasti olet, koska olet pelännyt luopua pienuudestasi.”
(Hiiri, joka luuli olevansa harmaa, Valkoisen kissan kirja, Readme.fi,
Marjo-Kaisu Niinikoski, Kuvitus: Sirkka Shayan)