Ihan Paras sinä -valmennus

Haluatko tietää, kuka sinä olet ja mihin sinä parhaimmillasi kykenet? Kaipaatko elämääsi muutosta, mutta et tunnu saavan hännänpäästä kiinni? Haluatko tulla sinuksi itsesi kanssa ja löytää mielenrauhan?

Jos olet valmis tekemään muutoksia elämääsi ja ottamaan vastuun itsestäsi, Valkoinen kissa kurnahtaa ja sanoo: ”Tervetuloa Valkoisen kissan valmennukseen!”

Ihan paras sinä -yksilövalmennuksessa työstämme sinun mieltäsi. Ajatuksesi muuttaminen rakentavaan suuntaan on kompassi, jonka avulla pääset navigoimaan tavoitteeseesi, olipa se sitten millainen tahansa.

Valkoisen kissan yksilövalmennus on aina ratkaisukeskeistä, eteenpäin vievää ja kannustavaa. Valkoinen kissa auttaa sinua tiedostamaan sen, mitä sinä oikeasti haluat. Ei sitä, mitä sinä et halua. Keskiössä olet sinä ja sinun toiveesi siitä, millaista hyvä elämä on juuri sinulle.

Valkoisen kissan vahvuutena on kyky auttaa sinua tunnistamaan lempeästi ja samalla rohkeasti ajattelumallejasi ja uskomuksiasi, jotka rajoittavat elämääsi. Ja vapautumaan niistä irtipäästön avulla. Valkoinen kissa on myös tarkkanäköinen: herkillä viiksikarvoillaan se aistii nopeasti, miten juuri sinua voidaan tukea muutoksessasi.

Valmennuksessa kartoitamme lähtötilanteesi ja kirkastamme tavoitteesi. Luomme myös polun, jota pitkin tassutellen pääset tavoitteeseesi.

Valkoinen kissa ei neuvo, opasta eikä opeta sinua, sillä kaikki tieto asuu sinussa itsessäsi. Valkoinen kissa tepsuttelee rinnallasi ja varmistaa, että pysyt polullasi ja pääset maaliin saakka.3_paws.jpg

Valmentaja: Marjo-Kaisu Niinikoski, LCF Life Coach®, mentaalivalmentaja, Story Coach, satutäti


Valmennus tapahtuu joko tapaamalla kasvotusten tai puhelimitse/ skypellä

Paikka: sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä soittamalla minulle 050-599 3651 tai sähköpostitse marjo-kaisu@valkoinenkissa.com

Jos olen parhaillaan valmentamassa, en voi vastata puheluusi, mutta soittelen sinulle takaisin. Voit jättää myös viestisi ja yhteystietosi Facebookin kautta tai näiltä sivuilta löytämäsi Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

”Marjo-Kaisun valmennus mahdollistaa matkan omaan itseen ja sydämeen. Antaa voimaa ja valoa elämään.” – Anne R.

”Joko nyt ymmärrät”, valkoinen kissa kysyi, ”miten väärässä olet ollut itsesi suhteen? Koko elämäsi olet elänyt omien uskomustesi vankina ja luullut olevasi vain mitätön harmaa hiiri. Et ole koskaan nähnyt itseäsi sellaisena kuin oikeasti olet, koska olet pelännyt luopua pienuudestasi.”

(Hiiri, joka luuli olevansa harmaa, Valkoisen kissan kirja,
Kuvitus: Sirkka Shayan)

mouse.jpg